Er staan weer lokale verkiezingen in Bangkok en Pattaya op de agenda in Thailand

PATTAYA:- Khun Phiphat Worasitdamrong, voorzitter van de vereniging van lokale overheidsfunctionarissen van Thailand, schreef op zijn Facebook-pagina dat er tussen 8 november en 12 december lokale verkiezingen in Bangkok en Pattaya gehouden zullen worden. Hij deelde ook documenten met betrekking tot de verkiezingen.

De Royal Gazette publiceerde de afbakening van de kiesdistricten voor de gemeenteraadsverkiezingen van Pattaya en de gemeenteraadsverkiezingen van Bangkok op respectievelijk 6 en 27 augustus.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en de verkiezingscommissie kwamen op 31 augustus bijeen om de voorbereidingen voor de lokale verkiezingen te bespreken en waren het erover eens dat ze klaar waren om deze verkiezingen te organiseren.

De EC bepaalt de verkiezingsdatum nadat het kabinet het verkiezingsplan heeft goedgekeurd.

De termijn van leden en leidinggevenden van BTB’s, Bangkok en Pattaya in mei 2018 af, maar de inmiddels ter ziele gegane Nationale Raad voor Vrede en Orde heeft hen bevolen om door te gaan.

Na de staatsgreep van 2014 werden de lokale peilingen opgeschort tot 20 december vorig jaar, toen het land zijn eerste lokale verkiezingen voor de Provinciale Administratieve Organisatie hield.

28 maart van dit jaar werden de tweede gemeenteraadsverkiezingen gehouden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Bangkok Post 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!