Spookachtige verhalen en deuntjes klinken op het kerkhof terwijl “Bangkok Music in the Garden” een concert verzorgd

BANGKOK:- Honderden Bangkokianen zetten eergisteren hun angsten opzij en stroomden naar de Wat Don-begraafplaats van de Tio Chew Association om te genieten van een concert van “Music in the Garden”.

De begraafplaats, de laatste rustplaats van duizenden Chinese immigranten, staat bekend om zijn spookachtige spookverhalen.  Volgens overgave weigeren taxi’s vaak tarieven naar het gebied te rijden, terwijl veel automobilisten beweren geesten te hebben gezien toen ze langs de begraafplaats reden.

Op het kerkhof aan Sathorn Road was het zondag echter druk toen honderden kwamen opdagen om te genieten van optredens van het Saen Lamao en Princess Galyani Vadhana Institute of Music Percussion Ensemble.  De bekende kunstenaar Dr. Suchart Vongthong was ook aanwezig om een ​​aquarelmeesterwerk te maken.

De gouverneur van Bangkok, Chadchart Sittipunt, werd met luid gejuich begroet toen hij het evenement kwam bijwonen.

Als onderdeel van zijn beleid om de hoofdstad voor iedereen ‘leefbaar’ te maken, zullen er elk weekend willekeurig ‘Music in the Garden’-evenementen plaatsvinden in de 40 openbare parken van Bangkok met gratis optredens in overeenstemming met de huidige Covid19 voorzorgsmaatregelen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!