De nutskabels op de Thepprasit Road in Zuid-Pattaya vatte vlam en veroorzaakte grote internet onderbrekingen

PATTAYA:- Enorme kluwen van stroom niet meer gebruikte elektriciteits- en communicatie kabels vatte op Thepprasit road vlam, waardoor de elektriciteit uitgeschakeld moest worden en vele inwoners verstoken raakte van het internet.

De brandweer had slechts 10 minuten nodig om de brand te blussen die zich verspreidde over vijf elektriciteitsmasten op Thepprasit Road nabij Thepprasit Soi 7. De schade legde vorige week echter de stroom, telefoon, internet en kabeltelevisie in groot gebied uit totdat nutsbedrijven het euvel konden herstellen.

De bewoners klaagden dat de brand onvermijdelijk was, aangezien elektriciteitspalen in het gebied bedekt zijn met enorme wirwar van levende en dode draden, waarvan vele gevaarlijk dicht bij de grond hangen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Mail
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!