Het dodental van de brand bij Sampeng-markt loopt op naar 2, een getuige beschrijft alles over deze verzengende brand

BANGKOK:- Olleke Bolleke bracht u eerder de reportage over de allesverzengende brand bij de markt in in de wijk Sampheng in Bangkok, er werd tijdens verdere werkzaamheden een ander verkoold lichaam op de tweede verdieping van een winkelgebouw met drie verdiepingen gevonden, waardoor het dodental bij de brand op twee kwam, aldus de politie.

De twee lichamen, beide onherkenbaar verbrand, waren vermoedelijk die van vermiste werknemers van Ratchawong Rungruang Co Ltd. Hun vriend, Khun Jittra die aan het vuur ontsnapte, vertelde de politie dat een mannelijke werknemer, geïdentificeerd als de 34-jarige khun Phetduang, 34, en een vrouwelijke werknemer genaamd khun Jiraphat Soommark,  52, die in de vuurzee verdween.

Brandweerlieden die de brand bestreden, vonden een verkoold lichaam op de begane grond van de winkel, waar stoffen, plastic en papieren zakken en verpakkingsdozen worden verkocht.  Het tweede lichaam werd ontdekt op de tweede verdieping nadat de brand was geblust.

Twintig brandweerwagens moesten ter plaatse komen om het deze brand zo snel mogelijk te bedwingen zodat voorkomen werd dat meer gebouwen aan het vuur ten prooi zouden vallen.

Ze hadden meer dan drie uur nodig om het vuur te blussen, waardoor ook negen lokale bewoners en vrijwillige brandweerlieden moesten worden behandeld voor het inademen van rook.  Ze werden voor behandeling naar het nabijgelegen Klang Hospital en Hua Chiew Hospital gestuurd.

Khun Jittra getuigde dat nadat de MEA-medewerkers waren vertrokken, dat er kortsluiting was ontstaan, een oorzaak die veelal wordt toegewezen aan brand.

Het gebouw is verboden terrein voor een veiligheidsinspectie vanwege de angst dat het zou kunnen instorten.

Het forensisch team van de brandweer is een uitgebreid onderzoek begonnen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!