Speciale veiligheidstroepen hebben in Songkhla drie vermoedelijke opstandelingen neergeschoten

SONGKHLA:- Speciale troepen hebben gisteren drie vermoedelijke opstandelingen gedood in een huis in het Jana-district van de provincie Songkhla.

Het vuurgevecht brak uit nadat de opstandelingen het vuur openden op de troepen om aan hun arrestatie te ontkomen.  De functionarissen hadden een religieuze leider en familieleden van de opstandelingen ontboden voor onderhandelingen, maar deze pogingen mislukte.

De drie gedode opstandelingen bleken te zijn: khun Sattha Awae, khun Surin Kaseng en khun Jeerasak Pengloh.  De agenten vonden ter plaatse een sluipschuttersgeweer, een AK35-aanvalsgeweer en een revolver in het huis.

Deze groep opstandelingen had lange tijd voor onrust gezorgd in Songkhla, vooral in de districten Na Thawi, Jana, Saba Yoi en Thepha, zo beweerd de plaatselijke  functionarissen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!