Speciaal aanbevolen: een excursie naar de rode klif in Bang Saphan Noi

HUA HIN:- Nabij de stad Bang Saphan Noi in het diepe zuiden van de provincie Prachuap is een interessante bestemming voor gemotoriseerde inwoners van Hua Hin die een weekendtrip willen maken buiten de gebaande paden van Khiri Khan.  

Zelfs deze  in diepe rust verzonken stad, heeft een kleine voedselmarkt, een prachtig aangelegd openbaar park in het centrum, een treinstation, een busstation en slechts een handjevol hotels zonder grote bezienswaardigheden, maar wat is, is het zonder meer!

Het is een prachtig gebied om eens te bezoeken, daarom licht uw nieuwsbeer speciaal voor de leden van Olleke Bolleke een tipje van deze sluier op

De bijzondere natuurlijke attractie heet officieel “Fung Daeng Beach”, maar wordt meestal “Red Cliff” genoemd, en ligt ongeveer negen kilometer ten zuiden van de stad. Het bijzondere aan dit strand is de steenachtige kleur van het zand en de kliffen, een natuurverschijnsel dat is ontstaan ​​door erosie en zich hier kilometers uitstrekt.  

Het is het beste om ‘Fung Daeng Beach’ in de ochtenduren te bezoeken.  Dan schijnt het strand in rijke rode tinten wanneer de zonnestralen de rotswand raken en allemaal zijn naam geven.  

Hier de routebeschrijving naar de “Red Cliff” met:
Google Maps: https://goo.gl/maps/1YZ5iaDire8optg67.  

Olleke Bolleke in zuidwest Thailand
Illustraties: TAT Prachuap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!