Bangkok en Chiang Mai genoemd als de beste steden van het land om veganistisch te knabbelen

~HET SOP IS DE KOOL NIET WAARD~
(Iets niet de moeite waard is om je er druk over te maken)

THAILAND:- Volgens de “Vegetarian Cities Index 2021” behoren Chiang Mai en Bangkok tot de 75 meest vegetarische steden ter wereld.  Het onderzoek werd uitgevoerd door Nestpick, een Duits online platform voor on-demand appartementen.  

De eerste plaats werd ingenomen door Londen, gevolgd door Berlijn, München, Wenen, Glasgow, Zürich, Palma de Mallorca, Los Angeles, Bristol en San Francisco.  Chiang Mai haalde de 36e plaats, Bangkok plaats 73. 

Andere ASEAN-steden op de lijst waren Singapore (62e plaats) en Ubud (67e plaats).  Volgens de ranglijst is Chiang Mai de stad met de goedkoopste vegetarische en veganistische restaurants, gevolgd door Ubud, Bangkok, Istanbul en Praag.  

Het lokale kantoor van de Thai Tourism Authority (TAT) op Phuket was teleurgesteld dat het grootste eiland van Thailand niet was opgenomen in de ranglijst als gastheer van het jaarlijkse vegetarische festival.  

Volgens Nestpick is het onderzoek bedoeld om vegetariërs en veganisten te helpen bij het kiezen van de juiste stad die bij hun behoeften past wanneer ze naar het buitenland verhuizen of reizen.  

Meer op www.nestpick.com/de/vegetarian-cities-index. 

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!