Soi 9 van de Thepprasit Road gaat voor een nieuw drainage- project gedurende 3 maanden op de schop

PATTAYA:- De gemeente Pattaya start een nieuw drainageproject dat van Soi 9 van de Thepprasit Road naar Jomtien Beach loopt, waardoor de Soi 120 dagen lang afgesloten is.

Khun Kiattisak Sriwongchai, de secretaris van Pattaya, hield gisteren een vergadering om de aanleg van het drainagesysteem te bespreken dat zou lopen van Soi Thepprasit 9 naar Jomtien Beach.

Volgens khun Kiattisak heeft Pattaya City een aannemer, namelijk LB Engineering Company, in dienst genomen om vanaf september een nieuwe afwateringsleiding aan te leggen die Soi Thepprasit 9 en Jomtien Beach zou verbinden voor een effectievere overstromingsbeheersing.

Het project zou echter het verkeer rond de bouwplaats onderbreken, dus er zou een tijdelijke wegafsluiting zijn van Jomtien Second Road, Soi 2, naar de ingang van Soi 11 gedurende 120 dagen. 

De gemeente Pattaya verontschuldigd zich voor het ongemak.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: PR Pattaya
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Public relations dept. Pattaya 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!