Soi 6 door gemeenteambtenaren van Pattaya vrijgemaakt van stoelen en borden, die de doorgang belemmerde

PATTAYA:- Een aantal stoelen, wegpionnen en borden zijn uit Pattaya’s Soi 6 uit de straat verwijderd, naar aanleiding van meerdere klachten van toeristen.

Majoor Jeerawat Sukhontasap, hoofd van de gemeentelijke werkafdeling van Pattaya, gaf de gemeenteambtenaren de opdracht om de borden en stoelen van de winkels te verwijderen die illegaal op straat waren geplaatst, die daarmee de verkeersstroom blokkeerden.

Khun Jeerawat vertelde tegen de lokale media dat hij veel klachten had ontvangen, vooral van bezoekers, dat deze blokkades ongeorganiseerd waren, gestopt met parkeren en afgesloten op de openbare weg.

Toen hij van het probleem hoorde, zei hij tegen zijn ondergeschikten dat ze het gebied onmiddellijk moesten onderzoeken, aldus de politie.

Hij verwacht dat de stoelen en borden in beslag zouden worden genomen door het stadhuis van Pattaya en dat de eigenaren een boete van maximaal 2.000 baht zouden krijgen volgens de wet op onderhoud, netheid en orde uit 1992.

Ondernemers hadden de materialen volgens Jeerawat vooral opgesteld om te voorkomen dat voertuigen voor hun bedrijven en ingangen parkeren.  Majoor Jeerawat was de mening toegedaan dat de straat daarmee vervuild werd en dat het plaatsen van items op de weg tegen de wet is, door de ondernemers bedoeld om het parkeren voor hun bedrijf onmogelijk te maken dan wel te reserveren.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!