Social media Thailand hoteldebotel inzake de hondenaanval op twee kittens

~EERSTE GEWIN IS KATTENGESPIN~
(Wat men in het begin wint, moet men later vaak weer verliezen)

THAILAND:- Het Thaise sociale media was dit weekend in de ban van een vechtpartij tussen zwerfhonden die twee prachtige kittens aanvielen, Jaguar, één van de twee kittens die ernstige verwondingen opliepen na de vechtpartij met honden, stierf zaterdag, volgens het Facebook-bericht van @navakingcat.

De beheerster van de Facebook-pagina schreef dat Jaguar om 5 uur ’s ochtends stierf vanwege zijn ernstige verwondingen, eraan toevoegend dat ze erg ontdaan was over de dood van het kitten.

“Een ander kitten, Tiger, wordt nog steeds medisch behandeld in een dierenziekenhuis”, zo vertelde de beheerster.

Het verhaal van de twee kittens, gepost op de Facebook-pagina van Arissana Sky Kaewthong, ging vrijdag massaal viraal.

Arissana zei dat ze midden mei de kleine katten had gevonden die met honden vochten en ernstig gewond waren geraakt.  Ze liepen nek- en beenbreuken op.  Ze nam ze mee naar een dierenarts voor behandeling en besloot de beestjes te adopteren

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Facebook
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Facebook 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!