‘Snel rijdende’ motorrijder stort 6 meter naar beneden in een bouwput op Thonburi Road in Bangkok

BANGKOK:- Een motorrijder ontsnapte aan de dood, maar liep ernstige verwondingen op nadat hij vanmorgen in de vroege uurtjes in één zes meter diepe bouwput was gedoken terwijl hij over een weg in de wijk Thonburi in Bangkok “racete”.

De politie werd rond 02.00 uur gewaarschuwd voor het ongeval in de buurt van Soi Ratchada-Thaphra 7/1 in het district Dao Khanong.  Ter plaatse vonden ze de berijder en een gecrashte Yamaha Fino-motorfiets op de bodem van een 6 meter diepe put  in het wegdek, waar functionarissen van de Metropolitan Waterworks Authority een ondergrondse leiding aan het leggen waren.

Reddingswerkers gebruikten een brancard en katrol om het slachtoffer uit het gat te tillen.  Artsen ontdekten dat de man, tussen de 35 en 40 jaar oud, verschillende ernstige verwondingen had opgelopen, waaronder een bloedend hoofd.

 Hij werd met spoed naar het Somdech Phra Pinklao-ziekenhuis gebracht.

De politie wil de man ondervragen om de exacte oorzaak van het ongeval te achterhalen zodra zijn toestand verbetert.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!