Slaperige Koreaanse vrouw ramt 2 auto’s in Pattaya

PATTAYA:- De reddingwerkers van de Sawang Boriboon stichting hadden een stevig klusje om de Koreaanse Mrs. Kin Michon uit haar verongelukte auto te bevrijden nadat ze in slaap was gevallen en op twee andere auto’s op Sukhumvit road in Pattaya geramd had. De Koreaanse vrouw raakte danig gewond nadat ze achter het stuur in slaap gevallen was en tegen geparkeerde voertuigen botste.

De 44-jarige Kim Michon liep buikletsel op bij de crash van 10 augustus nabij HomePro op Sukhumvit Road die Chonburi binnenkwam.

Een 62-jarige getuige, Khun Sumree Ankhao, zei dat de Honda Civic van de Koreaanse vrouw op volle snelheid op een Honda City en Honda CRV inreed.  Beide auto’s stonden geparkeerd op straat bij haar noedelkraam.

Mrs. Kim beweerde dat ze door de slaap achter het stuur overvallen was.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Mail
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Pattaya Mail 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!