Aannemer in Bangkok bevolen om de schade veroorzaakt door vallend zeildoek te betalen.

BANGKOK:- De aannemer van een bouwplaats langs de snelweg in de wijk Bang Khunthien in Bangkok heeft het bevel gekregen om schadevergoeding te betalen aan slachtoffers van een ongeluk en de veiligheid van automobilisten beter te waarborgen, zo maakte de directie van het snelweg departement bekend.

Aflopen donderdagavond viel een groot stuk zeildoek dat door regenwater werd belast, van een snelwegpilaar op Rama II Road en belandde op een voorbijrijdende auto. Het dak van de auto stortte in en de voorruit werd verbrijzeld.

De civiel ingenieur van het snelweg departement, Khun Paramet Tanmaneewattana, zei dat de aannemer was verteld om het regenwater dat in de zeilen was opgevangen af ​​te voeren, maar hij had verzuimd dit te doen.

Hij zei dat de zeilen waren opgehangen om te voorkomen dat materialen op de snelwegpilaren op de grond zouden vallen. Hij voegde eraan toe dat de aannemer gaten in de dekzeilen had gemaakt om te voorkomen dat ze opnieuw zouden vallen.

“Het snelweg departement heeft de aannemer opdracht gegeven om te zorgen voor vergoeding van schade aan de auto”, zei hij, eraan toevoegend dat de aannemer had beloofd zich strikt aan de veiligheidsmaatregelen te houden. Hij verzekerde ook dat een dergelijk incident niet meer zou gebeuren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!