Sinds de versoepeling zijn er meer graafmachines dan barmeisjes in de Walking Street van Pattaya

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- Sinds de covid19 versoepeling in Pattaya denderen vrachtwagens door de Walking Street om zware shovels en graafmachines af te zetten, waardoor een situatie ontstaat waarin er meer wegwerkers en zware machines waren dan uitsmijters en barmeisjes.

Afgelopen week opende twee go-go bars hun deuren te weten de Tantra en Windmill ,vergezeld door een handvol bierbars.  De meesten hadden niet genoeg personeel of potentiële klanten om de opening te rechtvaardigen, terwijl anderen nog niet klaar waren met het schoonmaken en voorbereiden van hun nering..

Er werden zware machines op de keien geplaatst en waarbij arbeiders de bestrating opbreken, waarna de het provinciale elektriciteitsbedrijf begon met het ondergronds brengen elektriciteit’s en nutskabels in een project dat tot januari 2022 zal duren.

Het merendeel van de go-go bars zou dit weekend heropenen, met een paar zouden vanavond hun deur openen,  maar de blijheid zal van korte duur zijn, aangezien alle bars om 23.00 uur moeten sluiten.

Een eigenaar van een horeca etablissement, alleen geïdentificeerd als Wuttipong, zei dat zelfs als hij zou kunnen heropenen, de wegversperringen voor de werkplekken, voor de gasten een belemmering zou zijn om zijn zaak te bezoeken. Het zo beter geweest zijn om gewoon gesloten te blijven, zei hij, vooral als bars om 23.00 uur moeten sluiten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya Mail
Vertaling: Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: The Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!