Arrestatie bij inval illegale vaperstore Sattahip

~ERGENS EEN VUILE PIJP AAN ROKEN~
(Ergens veel nadeel van ondervinden)

SATTAHIP:- In Sattahip is een man gearresteerd die naar verluidt online illegale vapers, e-sigaretten en allerlei benodigde attributen verkocht. Op 3 februari vielen agenten van High Tech Crime in Nonthaburi en de politie van Sattahip een plaatselijke kruidenierswinkel in Sattahip binnen.

De inval volgde na een melding bij de politie over de illegale verkoop via een Facebook-pagina, waarbij de bestelingen als pakketjes werden verzonden. Ze genereerden naar verluidt honderdduizend baht aan inkomsten per dag.

De politie arresteerde de 24-jarige dhr. Tanet Chanamankong, een inwoner van Sattahip. De politie nam 10 vaper-apparaten in beslag, 1.090 flessen vloeistof voor e-sigaretten, 81 methamfetaminepillen en 1,04 gram crystal methamfetamine.

De verdachte bekende dat alle in beslag genomen items van hem waren. De politie verzamelde urinemonsters van de verdachte voor drugstests en zette haar onderzoek voort om verdere juridische stappen te kunnen ondernemen.

De verdachte heeft geen verklaring voor de pers afgelegd.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattayanews
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: The Pattayanews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!