Sexy thais model in Noordoost-Thailand een boete van 5000 baht aan haar broekje voor een topless dansje in een nachtclub

KHON KEAN:- Een sexy Thais model heeft een boete van 5.000 baht gekregen voor openbare godslastering nadat een video van haar topless dans in een nachtclub in de provincie Khon Kaen in de Isaan, welke later op het internet circuleerde.  De nachtclub kreeg ook een boete voor het iemand laten werken zonder vergunning.

Khun Paphavee Chaimongkol, alias “Oil” ook bekend als Oil Roi Joob, wat Oil Kissyface betekent, werkte vorige week donderdag als DJ in de nachtclub Sook San Khon Khan in het hoofddistrict van deze noordoostelijke provincie Khon Kaen, toen ze rond 23.50 uur besloot om zich uit te kleden tot aan haar onderbroekje, haar borsten liet zien en danste vervolgens voor het publiek.

De 25-jarige werd gefilmd terwijl ze topless danste en feestgangers toestond geld in haar onderbroekje te steken.  Onnodig te zeggen dat de video binnen de kortste keren viraal ging.

Veel inwoners van Thailand deelden en becommentarieerden de post, sommigen waren opgetogen over de sexy video, terwijl anderen het ongepast vonden, waaronder de politie.

De hoofdcommissaris van het politiebureau van het hoofddistrict, kolonel Preecha Kaengsarikij, zei dat zowel Oil als de 20-jarige manager van de nachtclub, Paramet Akkahard, strafrechtelijk zullen worden vervolgd.

“Oil” werd aangeklaagd op grond van Thailand’s publieke obsceniteitswet sectie 388: Elke persoon die zo’n schandelijke daad in het openbaar begaat door zich uit te kleden, zijn of haar ongeklede lichaam te tonen of een andere obscene daad te plegen, zal een boete krijgen.  De boete is normaal 500 baht, maar Oil kreeg een boete van 5.000 baht, die ze gisteren betaalde.

Nachtclubeigenaar Paramet werd beschuldigd van het overtreden van de Wet op de uitgaansgelegenheden, Sectie 26: het exploiteren van een uitgaansgelegenheid zonder vergunning, waarop een boete van maximaal een jaar gevangenisstraf, een boete van maximaal 60.000 baht of een combinatie van beide opstaat.

Kolonel Preecha vertelde de media dat de politie nog steeds meer bewijsmateriaal verzamelt om de volgende stap in de rechtszaal te zetten.

Khun Paramet gaf toe dat de nachtclub was geregistreerd als restaurant.  Hij zei dat hij de nodige documentatie had ingediend om de locatie als nachtclub te openen, maar de aanvraag was nog niet goedgekeurd.  Hij voegde eraan toe dat hij “Oil” als DJ had ingehuurd om meer gasten aan te trekken.

“Oil” vertelde de media dat ze nog nooit zoiets had gedaan, en voegde eraan toe dat de nachtclub haar niet had gevraagd om het te doen.  Ze gaf toe dat ze het deed omdat ze een beetje tipsy was.

Het populaire model verontschuldigde zich voor het incident en plaatste een videobericht op Facebook om zich te verontschuldigen.  “Oil” voegde eraan toe dat ze doorgaat als dj, maar dat zoiets nooit meer zal doen.

“Oil” is een van Thailand’s bekendste modellen.  Haar bijnaam komt van de kus-tatoeage op haar borst.  Ze begon haar carrière als model voor Playboy Thailand en maakt nog steeds sexy video’s op Facebook en TikTok.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!