Het eerste Muziekfestival weekend van Pattaya trok tienduizenden fans naar deze kustplaats 

PATTAYA:- Duizenden muziekfans, jong en oud, Thais en buitenlands, waren bij de opening van het Pattaya Music Festival 2022 aanwezig, dat op drie verschillende podia werd gehouden: a) North Stage bij Dusit Thani Corner, b) Soi 6 Stage en c) Soi 6 Stage Stage op Central Road.  

Burgemeester Poramet Ngamphichet, wad met  belangrijke stadsfunctionarissen aanwezig en opende afgelopen vrijdagavond het evenement op het hoofdpodium op Central Beach.  

Na de ceremonie begon de lange rij muzikanten en zangers het publiek te entertainen.  Bij de eetstalletjes konden fans hun lekkernijen kopen om de inwendige mens te versterken.

Komend weekend, vrijdag en zaterdag (12 – 13 augustus), wordt het podium op Jomtien Beach tussen Soi 7 – 8 de attractie van Pattaya City, aangezien een aantal Thaise entertainers opnieuw zullen optreden en zingen voor hun fans.

Pattaya Music Festival wordt elke vrijdag en zaterdag in augustus 2022 vanaf 17.00 uur met gratis toegang gehouden,

(Festivalgangers moeten minimaal 2 inentingen van één Covid19 vaccin hebben ontvangen, één mondkapje dragen 

en te allen tijde veiligheidsmaatregelen in acht nemen).

In week 3 (19-20 augustus) en week 4 (26-27 augustus) worden de shows weer op één podium gehouden op Pattaya Central Beach.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Mail 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Pattaya Mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!