Sexy Miss Grand Mexico poseert “wulps” in een badpak naast een Boeddha beeld

~OM ZOT TE ZIJN MET FATSOEN, IS ER WIJSHEID VAN DOEN~
(Ook als je verstandig bent moet je soms wel eens meedoen met de dwazen)

BANGKOK:- Vrome boeddhisten bekritiseerden gisteren een Mexicaanse schoonheidskoningin die voor een fotoshoot alsmede een video-opname in een badpak naast een Boeddha beeld stond.

De 19-jarige Miss Grand Mexico Angela Yuriar plaatste de video zondag met de titel “Thailand here we go”, die ze later verwijderde. Yuriar zal volgende maand deelnemen aan de Miss Grand International 2021 verkiezing in Bangkok. “Dankzij haar onweterndheid over de boeddhistische cultuur, droeg ze een badpak en nam ze foto’s van het Boeddhabeeld, wat een schandaal veroorzaakte over fatsoen en religieuze gevoeligheid ‘, zo schreef Beng Nang Ngam op een fanpagina van een schoonheidswedstrijd.  

Boeddhistische groeperingen hebben vaak hun verontwaardiging geuit over buitenlanders die het heilige beeld van de Boeddha gebruiken als kitscherige souvenirs, tatoeages of decoratieve voorwerpen.  

Een campagne met de titel “Knowing Buddha” spoort toeristen aan om geen Boeddha-afbeeldingen te kopen om als huisversiering te gebruiken. “In jouw land is dit misschien normaal, maar het is hier erg ongepast. Ik heb gezien dat buitenlanders ooit het hoofd van de Boeddha als asbak gebruikten. , zo schreef Facebook gebruiker, Khun Here Nat in een opmerking, maar sommigen wezen erop dat de Boeddha hem leerde zijn volgelingen te vragen hem niet te aanbidden of hem in een idool te veranderen. 

De 8e editie van de Miss Grand International-verkiezing vindt plaats op 27 maart op Show DC in Bangkok. Valentine Figuera uit Venezuela won de laatste wedstrijd. Thailand’s vertegenwoordiger in de wedstrijd is Patcharaporn Chantarapadit alias “Nam”.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Khaosod 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Khaosod.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!