Schokkende behandeling: Thais-Amerikaans echtpaar eist gerechtigheid na een elektrocutie in de jacuzzi van een hotel in Sattahip

SATTAHIP:- Een zwangere Thaise vrouw en haar Amerikaanse echtgenoot eisen schadevergoeding nadat het echtpaar en hun zoon werden geëlektrocuteerd terwijl ze aan het baden waren in een luxe hoteljacuzzi in Sattahip. De vrouw maakt zich ook zorgen over het effect van de elektrische schok op haar ongeboren baby.

De 30-jarige vrouw, Monthakan Khansantier, zocht de hulp van een gerenommeerde Thaise advocaat, Khun Ronnarong Kaewphet, nadat het hotel haar slechts 100.000 baht als compensatie had aangeboden. Mrs. Monthakan zei dat de behandeling oneerlijk was, omdat zij en haar familie bijna het loodje hadden gelegd en ze nu bang waren om nog een stap in het zwembad te zetten

Monthakan vertelde aan de redactie van Daily News dat zij en haar familie van 20 tot 23 augustus dit jaar drie dagen in het luxe hotel verbleven. Het verblijf kostte 3.364 baht per nacht, wat volgens haar naar Thaise maatstaven best pittig was.

Monthakan zei dat ze gelukkig dat het schokkende incident zich op de laatste dag van hun verblijf voordeed.

Haar man, het driejarige zoontje en zijzelf genoten van de jacuzzi op het dak van het hotel. Na 20 minuten in het zwembad voelden ze zich allemaal verdoofd over hun hele lichaam en vonden ze het moeilijk om hun benen en armen te bewegen.

Ze hadden moeite om uit de Jacuzzi te stappen  en vroegen het hotelpersoneel om hulp. Het hotelpersoneel bracht hen naar het ziekenhuis, waar de dokter hen vertelde dat ze een elektrische schok van vijf seconden hadden gekregen. Ze werden voor verder onderzoek opgenomen in het ziekenhuis.

Monthakan onthulde dat ze vijf maanden zwanger is en maakt zich zorgen over het effect dat de schok op haar ongeboren baby heeft gehad. Er is geen nieuws over de vraag of de ongeboren baby getroffen is.

Monthakan legde uit dat ze het hotel om compensatie hadden gevraagd en dat het hotel zei dat het graag de medische kosten wilde dekken tot een maximum van 100.000 baht. Het hotel voegde eraan toe dat de familie kwitanties zou moeten overleggen als bewijs van de gemaakte medische kosten.

Monthakan en haar man vinden dit niet fair en eisen dat het hotel de kwestie serieus neemt.

Advocaat Ronnarong vertelde de media dat hij de familie zou vergezellen naar het politiebureau van Chonburi om een ​​klacht in te dienen waarin hij het hotel beschuldigde van het roekeloos veroorzaken van letsel. Hij zou de zaak ook melden aan het Bureau van de Raad voor Consumentenbescherming.

In zijn commentaar op de kwestie zei Ronnarong dat veiligheid de verantwoordelijkheid van het hotel is en dat het hotel geen ontvangstbewijzen van slachtoffers mag eisen als voorwaarde voor compensatie.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: ข่าวนนท์ คนแฝด

Eén gedachte over “Schokkende behandeling: Thais-Amerikaans echtpaar eist gerechtigheid na een elektrocutie in de jacuzzi van een hotel in Sattahip”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!