Schietpartij in Pattaya, echtpaar raakt gewond en de kinderen vluchten uit angst weg

PATTAYA:- Een echtpaar raakte afgelopen weekend gewond door schotwonden, terwijl drie kinderen in paniek vluchtten nadat een onbekende mannelijke verdachte het vuur op hen opende, in wat de politie van Nongprue een schuldengerelateerd incident noemt.

Kolonel Jeerasak Abfang van de politie van Nongprue werd op de hoogte gebracht van het incident, dat zich voltrok bij een huis in Pattaya Oost. Politie en hulpverleners kwamen ter plaatse en vonden bloedsporen voor het huis. Zes kogelpatronen werden vlakbij op de grond gevonden.

De 39-jarige khun Kunyapat Piromjira, die verwondingen had opgelopen door een schotwond aan haar arm en hoofdletsel had door te proberen te ontsnappen, werd gevonden in een nabijgelegen huis. Ze bloedde hevig, maar was bij bewustzijn.

Het andere gewonde slachtoffer, Khun Roongthiwa Klaiklueng, 39 jaar, die verwondingen had opgelopen door drie schotwonden in zijn buik en benen, werd een kilometer verderop gevonden in een nabijgelegen woonwijk. Naast hem werd een sedan met zes kogelgaten en bloedvlekken gevonden. De twee slachtoffers, die een relatie hebben, zijn naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

Getuigen vertelden de politie dat ze geweerschoten hoorden. Vervolgens zagen ze een mannelijke verdachte, vermoedelijk een Thaise man van middelbare leeftijd, een pistool op het echtpaar richten. Het echtpaar werd bedreigd om in een sedan te stappen in wat vermoedelijk een ontvoeringspoging was, maar ze weigerden dit.

De verdachte gebruikte vervolgens het stompe uiteinde van het wapen om de slachtoffers op hun hoofd te slaan. De vrouw rende weg om hulp te vragen aan haar buren en de man reed weg in zijn eigen sedan, maar de schutter opende het vuur achter hen beiden en vluchtte vervolgens in zijn voertuig.

Tijdens het incident waren er drie kinderen, de nichtjes en neefjes van het slachtoffer, vier- en zesjarige meisjes en een zevenjarige. Ze renden huilend weg van het huis. Buren hielpen hen naar een veilige plek. Getuigen zeiden dat ze hoorden dat het echtpaar om vele miljoenen baht werd gevraagd aan een niet nader gespecificeerde schuld.

De politie van Nongprue heeft de verdachte geïdentificeerd en is op jacht, maar wil hem niet aan de pers bekendmaken, omdat dit de zoektocht in gevaar zou kunnen brengen.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!