Saudi-Arabië zoekt Thaise verpleegsters

BANGKOK:- Het Thaise ministerie van Arbeid zoekt meer dan 400 verpleegkundigen voor diverse functies in Saoedi-Arabië.  De Minister van Arbeid, Khun Suchart Chomklin vertelde aan de pers dat het ministerie van Arbeid Thais personeel zoekt namens King Fahad Medical City in Riyad, Saoedi-Arabië. 

Daarnaast is Bright Medical Company op zoek naar vier geregistreerde verpleegkundigen met een contract van twee jaar dat naast loon ook vliegtickets, accommodatie, vervoer en medische verzekering omvat. Aanvragers kunnen vanaf vrijdag tot en met 4 juli 2022 een aanvraag indienen bij het ministerie. 

Khun Pairoj Chotikasathien, directeur-generaal van het ministerie van Arbeid, liet weten dat de twee Saoedische bedrijven op zoek zijn naar vrouwen van 20 tot 60 jaar met Engelse taalvaardigheid en een diploma in verpleegkunde. 

De 20 managementfuncties bieden 74.397 tot 108.134 baht per maand en vereisen 10 jaar ervaring voor degenen met een masterdiploma of vier jaar werkervaring voor degenen met een doctoraat. De posities van hoofdverpleegsters betalen van 56.197 tot 76.088 baht en vereisen negen jaar ervaring en een masterdiploma, terwijl de posities van afdelingsverpleegkundigen betalen van 47.144 tot 63.815 baht en zeven jaar ervaring en een masterdiploma vereisen. Een baan als verpleegster van categorie 1 betaalt 39.507-53.500 baht als je vijf jaar ervaring en een masterdiploma hebt, terwijl een baan als verpleegster van categorie 2 33.151-40.449 baht betaalt als je twee jaar ervaring hebt. 

Aanvragen kunnen worden ingediend bij vestigingen van het ministerie van Arbeid in het hele land, zei Khun Pairoj.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!