Het koninkrijk Thailand is klaar voor volledige heropening in juli 

BANGKOK:- Het Thaise ministerie van Volksgezondheid dringt er bij het publiek, met name risicogroepen, op aan om Covid19 preventiemaatregelen te handhaven, ook al worden de regels in het koninkrijk versoepeld.

Dr. Kiatiphum Wongrajit, staatssecretaris voor Volksgezondheid, zei dat het aantal nieuwe covid-infecties en sterfgevallen in de meeste provincies is afgenomen, eraan toevoegend dat ondanks de heropening van uitgaansgelegenheden, er géén meldingen zijn van nieuwe infectieclusters, aangezien de bedrijven zich strikt hielden aan de covid-vrije wervingsmaatregelen.

Ook zijn er voorbereidingen getroffen om te zorgen voor een adequate voorziening van medicijnen en bedden voor behandeling.  De algemene vergadering van het administratief centrum voor de Covid19 beheersing, het CCSA besloot vervolgens in juli alle provincies van Thailand aan te wijzen als ​“bewakingsgebieden” of “groene gebieden” in hun covid19 kleurensysteem, terwijl het ministerie van Volksgezondheid de covid-waarschuwingsniveau voor alle provincies van 3 tot 2.

In alarmniveau 2 kan de bevolking haar dagelijkse leven normaal voortzetten, maar ze wordt geadviseerd de algemene preventie- en vaccinatiemaatregelen te blijven volgen.  Groep 608 personen, waaronder ouderen, mensen met gezondheidsproblemen, zwangere vrouwen en mensen die niet volledig zijn gevaccineerd, wordt geadviseerd om dichtbevolkte gebieden, uitgaansgelegenheden en buitenlandse reizen te vermijden.

De staatssecretaris drong er bij het publiek, vooral degenen in risicogroepen, op aan om een ​​boosterboost te krijgen om hun immuniteit tegen covid19 te vergroten.  Ook drong hij er bij bedrijven op aan om de COVID-vrije wervingsmaatregelen te blijven volgen.(NNT)

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: NNT News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!