Sattahip schat de schade als gevolg van de vroege ochtendstorm, 11 vissersboten gezonken, tempels en huizen beschadigd

~REGIONIEUWS~

SATTAHIP:- Een zware storm trof gisteren de provincie Chonburi in de vroege ochtenduren, de gemeenteambtenaren van Sattahip hebben de hele dag besteed aan het schatten van de schade gedurende de dag en rapporteerden hun bevindingen aan de media.

Dhr. Wanchat Wanphram, het plv. districtshoofd van Sattahip, bezocht verschillende gebieden van Sattahip die zwaar werden getroffen en sprak met de media nadat hij door het gebied had gereisd.  Hij werd vergezeld door het Rode Kruis van Sattahip en verschillende andere relevante Sattahip-functionarissen.

Khun Wanchat verklaarde dat 11 vissersboten volledig waren gezonken tijdens de storm en dat in totaal twintig huizen waren beschadigd, voornamelijk in de kustgebieden.  Het merendeel van de tot zinken gebrachte boten maakte deel uit van de visserijgroep van Khao Lan.

Ook het dak bij de Chong Samae San-tempel ontkwam niet aan de storm en veroorzaakte aanzienlijke materiële schade.  In alle bovenstaande situaties waren er gelukkig geen verwondingen of doden.

Het Rode Kruis, Wanchat en partners deelden overlevingszakken met hulp uit aan de getroffenen en zullen verdere financiële hulp onderzoeken voor degenen die eigendommen zijn kwijtgeraakt en waarvan de huizen en boten door de storm zijn beschadigd.

Khu. Wanchat verklaarde dat het Sattahip-district bereid was om alle getroffenen tijdens de storm adequaat te ondersteunen en te helpen, terwijl hij waarschuwde dat functionarissen de voorspellingen van de Thaise Meteorologische Dienst (TMD) in de gaten hielden dat er de komende dagen nog meer stormen zouden kunnen komen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!