Storm in Pattaya en Chonburi veroorzaakt plaatselijke schade, breekt elektriciteitspalen, bomen en bouwbarrières neer

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- Ook Pattaya en Jomtien ontkwamen niet aan de sterke wind en zware regen, bomen en elektriciteitsmasten braken als luciferhoutjes of gingen om en gebouwen raakte beschadigd.

De storm sloeg in de ochtend toe en bleef meer dan een uur door de stad rondwaren met bijzonder sterke windstoten aan de kuststreek, verspreide zware regenval, sporadische overstromingen, aanhoudende onweer en blikseminslag en plaatselijke schade tot gevolg.  Gelukkig waren er geen onmiddellijke meldingen van verwondingen door de plotselinge nachtelijke stormen.

De elektriciteitsmaatschappij van Pattaya meldde via hun verschillende mediakanalen dat de storm in veel delen van Pattaya stroomstoringen had veroorzaakt doordat de sterke wind de elektriciteitspalen had neergehaald.

De politie van Pattaya meldde dat zware regen en harde wind nabij het strand van Jomtien een palmboom hadden neergehaald voordat hij een hoogspanningsmast raakte nabij een hotel en 7-11 op het strand van Central Jomtien.  Gelukkig was de 7-11 gesloten vanwege beperkingen van Covid-19 en was er niemand aanwezig tijdens het incident.

Ondertussen was in Ban Bueng een grote, volwassen tamarindeboom waarvan de lokale bevolking beweerde dat hij minstens 100 jaar oud is, door de wind naar beneden getrokken en tijdelijk wegnummer 344 geblokkeerd voor ochtendforenzen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!