Saoedische kroonprins plant deze maand een historisch bezoek aan Thailand

THAILAND:- Kroonprins Mohammed bin Salman van Saoedi-Arabië zal later deze maand zijn eerste officiële bezoek aan Thailand brengen, zo maakte minister Don Pramudwinai van Buitenlandse Zaken bekend.

Na het staatsbezoek van premier Prayut Chan-o-cha op 25-26 januari wordt de kroonprins de eerste Saoedische koninklijke familie die Thailand in officiële hoedanigheid bezoekt.  Er is geen exacte datum gegeven voor de reis.

Don zei dat kroonprins Salman persoonlijk met Prayut had gesproken tijdens een staatsdiner, en alles besprak, van officiële onderwerpen tot Salmans recente aankoop van Newcastle Football Club in de Premier League.

Thailand zal een uitbundige staatsceremonie voor Salman organiseren als wederdienst voor het welkom dat aan Prayut wordt gegeven tijdens zijn tweedaagse verblijf in het woestijnkoninkrijk, zo vertelde minister Don.

Tijdens het bezoek zullen functionarissen van beide koninkrijken elkaar ontmoeten om aan verschillende bilaterale projecten te werken, zei Don.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!