Saoedi-Arabië staat 5.885 Thais toe om deel te nemen aan Hajj

THAILAND:- De afdeling van de Islamitische Organisatie en Bevordering van Hajj-aangelegenheden heeft deze week aangekondigd dat het meer Thaise burgers zal toestaan ​​om deel te nemen aan de Hajj-ceremonie in Saoedi-Arabië voor Hijiri-jaar 1443.

Geïnteresseerden kunnen zich vanaf zondag (24 april) inschrijven.  De hadj begint op 7 juli en eindigt op 12 juli.

Dit jaar staat de Saoedi-Arabische regering 5.885 Thais toe om deel te nemen aan de religieuze ceremonie.  Om te voorkomen dat Covid-19 zich verder verspreidt, moeten deelnemers jonger zijn dan 65 jaar, volledig zijn gevaccineerd en een negatief RT-PCR-testresultaat overleggen dat binnen 72 uur na vertrek is genomen.

De afdeling had de registratie van oktober tot december vorig jaar geopend via de website https://hajthailand.dopa.go.th/ voordat Saoedi-Arabië het quotum dit jaar bekendmaakte.

Tot nu toe hebben 3.686 Thais zich geregistreerd om deel te nemen aan de Hajj van 2022.

De inschrijving voor extra deelnemers sluit op 30 april.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!