‘Sadistische’ zoon van de miljardair in Thailand ontkent dat hij in de geslachtsdelen van een vrouw heeft gebeten

NONTHABURI:- De zoon van de miljardair die wordt beschuldigd van het mishandelen van een vrouw die hij via een dating-app in de provincie Nonthaburi, centraal Thailand, had ontmoet, heeft ontkent dat hij in haar geslachtsdelen heeft gebeten. Hij gaf wel toe het slachtoffer uit “jaloezie” te hebben mishandeld waardoor ze zwaar gekneusd was.

Verslaggevers slaagden erin contact op te nemen met de 22-jarige Khittiphot, ook bekend als “Miss Micky”, die zei dat “A” (pseudoniem) hem had uitgenodigd in haar appartement.

Hij beweert “Miss Micky” dat benen gekneusd waren omdat ze tijdens de seks de rand van het bed raakten.

Wat betreft de aanranding tijdens seks, ik heb haar niet verkracht, doe niet zo mal…ik ben niet sadistisch.  Ze kreeg blauwe plekken op haar benen door ze de rand van het bed raakte.

 “Haar lichaam is door mijn toedoen gekneusd omdat ik erachter kwam dat ze een kind en een ex-vriend heeft. Ik ben jong en nogal jaloers aangelegen, dus kneep ik in haar armen en benen.

 “Ik heb met mijn pappie gesproken en ik wil best met de politie te praten, maar weet nog niet wanneer.

 “En war betreft seks, dat is sowieso sadistisch, in westerse landen is degelijke seks gewoon, daarbij ik heb niets gedaan om haar pijn te doen. Ik heb haar niet aangevallen en ik heb haar niet gegijzeld.  We gingen samen als een normaal stel naar een slijterij in Rangsit gegaan

 “Wat betreft de mishandeling, als sommige dingen die ik deed verkeerd waren, dan zal ik het toegeven.  Maar de delen waar ik geen ongelijk had, zal ik niet toegeven.

 “Wat het bemiddelingsgesprek betreft, ik heb geprobeerd te bellen, maar ze nam niet op.  Ik wil haar vragen waarom ze dit deed.  Ik ben nog student.  Ik ga bijna mijn eerste jaar in.  Mijn ouders scholden me uit.  Ze vroegen: ‘Waarom moest je zoiets doen?’

“Wat betreft het bijten in haar geslachtsdelen, dat heb ik nooit gedaan.  Ik ben bereid om voor haar behandeling en de schadevergoeding te betalen om dit achter de rug te hebben.”

Gisteren ging “Miss Micky” naar het Pranangklao-ziekenhuis voor een medisch onderzoek om te controleren op tekenen van mishandeling en seksuele intimidatie.

Micky heeft laten weten bang te zijn en dat hij zal terugkomen om haar pijn doen.  Ze zei dat ze haar bewaker in haar flat had laten weten dat hij absoluut niet binnen mag.

Het slachtoffer zei te hopen dat “A” volgens de wet wordt vervolgd om te voorkomen dat hij nog meer vrouwen pijn doet.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de Thaise media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 
Bron: The Thaiger

Eén gedachte over “‘Sadistische’ zoon van de miljardair in Thailand ontkent dat hij in de geslachtsdelen van een vrouw heeft gebeten”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!