Ruzie tussen 2 bendes leidt  in Noordoost Thailand tot dodelijke schietpartij in Noordoost Thailand

NAKHON PHANON:- Een vechtpartij in een slijterij in het noordoosten van Thailand leidde gistermorgen tot een dodelijke schietpartij.  Twee bendeleden van een illegale gelduitleenbende waren in de provincie Nakhon Phanom in een vete beland met een paar jonge inwoners.  De ruzie vond plaats in de wijk That Phanom.

Bij het gevecht liep de 33-jarige Pittaya een bendelid op met verwondingen aan het hoofd, onder andere snijwonden en kneuzingen.  Het andere bendelid, de 20-jarige Tossapol, bracht Pittaya naar het ziekenhuis.  In de vroege ochtend, toen Tossapol zichzelf en Pittaya op zijn motorfiets vanuit het ziekenhuis naar huis reed, nam de zaak plots een dodelijke wending.

Een groep van ongeveer 10 jonge mannen op motorfietsen was komen opdagen.  Een aanvaller trok een pistool en loste 4 schoten.  Een schot trof Tossapol in zijn ribben en waarbij hij ter plekke zijn leven verloor. De aanvallers reden vervolgens weg.

Politie en reddingswerkers arriveerden om Tossapol dood op de weg te vinden, met Pittaya nog steeds gewond door het eerdere gevecht naast de motorfiets lag.  

De politie van Phanom verricht onderzoek en bekijken de CCTV beelden om de aanvallers te identificeren.

Een ander incident met een soortgelijke reeks gebeurtenissen vond in april plaats in Noordoost-Thailand.  Na een vermeende ruzie tussen twee groepen in een restaurant, schoot een man uit de ene groep een man uit de andere groep dood terwijl hij in het ziekenhuis lag voor verwondingen.  

Dit incident gebeurde toen in de provincie Bueng Kan.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattanapong Sripiachai
Content: Olleke Bolleke in Noord-Thailand
Bron: Bangkok Post 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!