Ruzie over blaffende hond leidt in het subdistrict Huay Yai, van de kustplaats Pattaya tot een gewelddadige schietpartij 

PATTAYA:- Een verkeersongeval dat oorspronkelijk voortkwam uit een ruzie over een blaffende hond tussen Chonburi-buren, leidde deze week tot een gewelddadig gevecht en schietpartij.

De politie van Pattaya reageerde op dit incident en reed naar de plaats van het incident bij de Wat Yang Yai-tempel in het subdistrict en ontmoetten daar enkele doodsbange lokale bewoners, de 38-jarige khunNorodom Thipsawat, en zijn niet-geïdentificeerde 18-jarig nichtje.

De twee wachtten op de politie naast hun gevallen witte Scoopy I-motor. De jonge vrouw liep schaafwonden op aan haar lichaam, zij werd naar een plaatselijk ziekenhuis vervoerd. Ter plaatse verzamelde de politie ook vier 9 mm kogelhulzen als bewijsmateriaal.

Volgens khun Norodom kreeg hij ruzie met zijn buurman op de weg, vermoedelijk oorspronkelijk vanwege een blaffende hond. De buurman, alleen geïdentificeerd als khun Ball, zou naar verluidt zijn grootlicht naar hem hebben geflitst terwijl hij op zijn motor reed. Khun Norodom ging naar khun Ball om te vragen waarom hij het deed, maar Ball reed plotseling achteruit en botste tegen de motorfiets van Norodom, waarbij de jonge vrouw gewond raakte, voordat hij wegreed.

Het slachtoffer zei dat hij bij zijn jonge familielid aan het kijken was toen de verdachte met zijn familie terugkeerde. Er vond toen voor de tweede keer een botsing plaats, waarna het niet-geïdentificeerde familielid naar verluidt zijn pistool tevoorschijn haalde en vier keer op het slachtoffer schoot. Gelukkig misten alle schoten en raakte niemand gewond.

Khun Ball wist van het toneel te ontsnappen en is op dit moment nog op vrije voeten. De politie bekijkt momenteel camerabeelden om ze op te sporen.

Khun Norodom voegde eraan toe dat hij een langdurig geschil had met zijn buurman over zijn hond. Hij zei dat de man naar verluidt niet goed voor zijn hond had gezorgd, omdat hij hem had laten blaffen en poepen in openbare ruimtes. Het incident is waarschijnlijk het gevolg van dit aanhoudende probleem.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!