De beroemde Franse motorcoureur, Eric Teboul bij een verkeersongeval in Phuket gewond geraakt 

PHUKET:- Een beroemde Franse motorcoureur is gewond geraakt nadat hij met zijn motor in botsing kwam met een Russische motorrijder. De hulpdiensten wetdeb op de hoogte gebracht van het ongeval, dat zich op de Kamala – Surin Beach Road voordeed. Ter plaatse troffen ze twee beschadigde motoren aan. 

De twee gewonden werden geïdentificeerd als de Franse Eric Teboul en de Russische Mr. Oleg Afanasenko. Eric Teboul had zijn enkel gebroken.

Getuigen vertelden dat de Russische motorrijder in de bocht de controle over zijn motor had verloren en op de andere baan terecht kwam.

De politie van Kamala heeft alcohol-ademtests uitgevoerd bij beide berijders en bij geen van hen werd alcohol aangetroffen in hun systeem.

Eric Teboul is een beroemde Franse motorcoureur. Hij is een topmotorcoureur die volgens andere Thaise media vele racerecords heeft gebroken. Hij zal medische behandeling zoeken voor zijn enkelblessure en zal naar verwachting volledig herstellen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de Thaise media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: Phuket express

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!