Na een zeer zware vechtpartij benadrukt de provinciale politie van Chonburi dat het kuststadje Bang Saen absoluut veilig is

CHONBURI:- Na een brute vechtpartij tussen een groep jonge mannelijke studenten, waarvan een video over het Thaise social media ging, benadrukte de politie van Chonburi dat Bang Saen geen ‘onveilige stad’ is.

Op een Facebook-video was te zien hoe een grote groep volwassen mannen in de vroege uurtjes van woensdagochtend een groep studenten op brute wijze in elkaar slaat.  Het toont twee van de studenten die worden geslagen totdat ze bewusteloos of ernstig gewond raken.  De video ging al snel viraal op sociale media.

De video werd gepost met de boodschap: ​“Is Bang Saen een toeristische stad of een wilde stad?”

De politie van Chon Buri arresteerde de verdachten en zei dat de twee partijen een persoonlijk conflict hadden.  Beide partijen waren in staat om het conflict op te lossen zonder tussenkomst van de rechterlijke macht.  Alle slachtoffers waren naar verluidt veilig in een ziekenhuis.

De politie heeft nu een vetgedrukte verklaring vrijgegeven waarin staat dat Bang Saen geen wilde stad is en “volstrekt veilig is voor toeristen”.

In juli legden de autoriteiten van Chonburi een alcoholverbod op op het strand van Bang Saen om chaos en dronkenschap te voorkomen.  Volgens een rapport hadden reizigers gezegd dat ze zich veiliger en meer ontspannen zouden voelen als alcohol en tabak werden verboden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Div. Thaise kranten 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!