Russische man richt in een 7/Eleven in de Walking Street van Pattaya een ravage van jewelste aan

PATTAYA:- Deze maandagmorgen ging een Russische man plotseling helemaal uit zijn dak en vernietigde een filiaal van een 7/Eleven winkel de Walking Street van deze kustplaats.

Hij zou ook verwondingen hebben toegebracht aan de caissière, de 53-jarige Khun Kanya Inpanon. Ze vertelde tegen “Snelle Jelle” onze stadsreporter dat de nog niet geïdentificeerde Russische man, een fles water kwam kopen en om onbekende redenen tekeer ging toen hij door goederen begon te snuffelen en de glazen deur van de winkel aan gruzelementen sloeg.

Khun Kanya verklaarde ook dat de man probeerde andere klanten seksueel lastig te vallen voordat hij naar buiten stormde. Ze zei dat ze gewond was geraakt door gebroken glas. De Russische man was erg gewelddadig omdat hij ook een motortaxichauffeur een kopstoot gaf die hem tevergeefs wilde tegenhouden, aldus de caissière. De motortaxichauffeur liep oogletsel op.

De autoriteiten van Pattaya en de reddingswerkers van Sawang Boriboon werden rond 4 uur op de hoogte gebracht om de man te arresteren. Bij aankomst was de man nog steeds agressief, hij schreeuwde en ijsbeerde door de winkel voor een menigte van tientallen toeristen.

De politie pakten hem vervolgens op en brachten hem naar het politiebureau van Pattaya. Hij was ongeveer 35-40 jaar oud, zo meent een politieagent. Behalve zijn nationaliteit gaf de man geen informatie over zijn identiteit aan de politie. Zijn nationaliteit was echter alleen gebaseerd op zijn gesproken taal, aangezien hij geen identiteitspapieren bij zich had. De man stond vanochtend bekend als niet meewerkend met de politie. De Russische verdachte zit in politiehechtenis, hoewel het onduidelijk is welke juridische aanklachten tegen hem zullen worden ingediend.

De twee gewonde slachtoffers krijgen medische behandeling in een nabijgelegen ziekenhuis.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!