Russische jongen welke zwaar verbrand was in de warmwaterbron van Pai overgebracht naar Bangkok voor medische behandeling

BANGKOK:- Een zevenjarige Russische jongen die op 4 oktober ernstig verbrand raakte nadat hij in een hete bron in Mae Hong Son was gevallen, is overgebracht naar Bangkok voor verdere medische behandeling.

Ondertussen uitte de Russische ambassade dinsdag haar waardering in een Facebook-bericht nadat door verschillende bronnen meer dan 620.000 Baht was ingezameld voor de medische kosten van de jongen.

De jonge Misha Ivanov viel in de hete bron tijdens een bezoek aan de warmwaterbron in het Pai-district.  Ongeveer 80 procent van zijn lichaam was ernstig verbrand door het water van 90-95 graden Celsius.

De familie bracht hem met spoed naar het Pai-ziekenhuis voordat hij naar het Chiang Mai Ram-ziekenhuis werd gestuurd om drie operaties te ondergaan.

De ambassade zei in de post dat de jongen nu is overgebracht naar het Chulalongkorn-ziekenhuis in de hoofdstad voor verdere behandeling.

Het vermeldde ook dat 621.000 baht aan behandelingsfondsen werd ingezameld door de Orthodox Church in Thailand Foundation voor de behandeling van de jongen.

De ambassade prees Soopakij Chearavanont, het hoofd van CP Group, een voormalige Russische honorair consul in Phuket, die onlangs is benoemd tot Russische honorair consul in Chiang Mai, voor zijn bereidheid om alle kosten te dragen die te maken hebben met de behandeling van Misha in Bangkok.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!