Krabi begint na de Corona onderbreking langzaam méér toeristen te verwelkomen

KRABI:- Een per dag aantal groeiend Thaise toeristen is begonnen met het over zee te reizen naar de vier eilanden rond Krabi, namelijk Thale Waek, Koh Poda, Ao Railay en Koh Kai in Hat Noppharat Thara-Mu Koh Phi Phi National Park, dat een populaire toeristische bestemming is over zee en niet ver vanaf het vaste land,  zo vertelde een medewerker van het park. 

Momenteel bezoeken dagelijks zo’n 100-300 toeristen het attractieve park, volgens de medewerker zou dat komen omdat de wind op de Andamanse Zee een kalme fase begint in te gaan, wat geschikt is om naar de eilanden te reizen.

Deze week kwamen er tot nu toe gemiddeld 100 toeristen per dag op bezoek.  Als het een feestdag of een weekend is, zal het aantal toeristen naar verwachting meer dan verdubbelen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!