Russisch expat echtpaar uit Pattaya bekeurd voor het varen op jetski’s in beschermd natuurgebied van Krabi

KRABI:- Een uit Pattaya afkomstig Russisch echtpaar is getrakteerd 90een boete van 20,000 baht nadat ze op jetski’s in een beschermd natuurgebied in het hoofddistrict van Krabi hadden gevaren.

Een video van de twee buitenlanders die op jetski’s in een baai bij Hong Island in Krabi, in het subdistrict Khao Thong, voeren ging op sociale media viraal en trok binnen de kortste keren de aandacht van het marinekantoor van Krabi.

Het marinekantoor van Krabi vertelde tegen de redactie van de Phuket Express dat de videoclip was opgenomen door een rondvaartbootoperator voordat de relevante parkfunctionarissen werden geïnformeerd.

De twee buitenlanders werden door ambtenaren geïdentificeerd als een 47-jarige Russische man en vrouw. De man gaf toe dat hij en zijn vrouw de twee mensen in de video waren. Hun namen zijn niet vrijgegeven door het marinekantoor van Krabi.

Het stel reed in een auto en sleepte twee jetski’s vanuit Pattaya mee om de stranden in zuidelijke provincies te bezoeken. Onderweg stopten ze bij veel stranden om op jetski’s te varen. Ze zeiden dat ze niet wisten dat het in dit deel van Krabi verboden is om op een jetski te varen..

Het marinekantoor van Krabi vertelde maakte bekend dat de twee jetski’s in Pattaya waren geregistreerd. Ze kregen elk een boete van 10,000 baht voor het varen op een jetski zonder toestemming in een gebied dat wordt beschermd door de wet op de milieubescherming.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Phuket Express

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!