Russin krijgt kolder in de kop en bijt bij een Engelse toerist in Zuid-Thailand de vinger eraf

KOH PHANGAN:- Een ontspannen wandeling langs het strand van Koh Phangan veranderde op bizarre wijze in een scène uit een horrorfilm nadat een Russische vrouw de kolder in haar kop kreeg en de vinger van een Engelse vrouw afbeet.

De Engelse vrouw was met een Duitse vriendinnen haar hond aan op een strand op het eiland Koh Phangan aan het uitlaten toen ze naast een paar toeristen een lege zitzak zagen. Ze besloten om even te pauzeren, wat te drinken en even op de zitzak te gaan zitten. 

Een Russische vrouw raakte geïrriteerd door deze vooringenomenheid en er ontstond ruzie met de Britse vrouw. Een ober van Koh Raham Beach Club kwam tussenbeide en liet de 42-jarige engelse de zitzak meenemen. 

De Engelse vrouw dacht dat de ruzie voorbij was, maar de boze Russische vrouw had daar een ander idee over en viel haar aan. Ze pakte Angelina’s hand en beet het topje van haar middelvinger af.

De vriendin van de slachtoffer vond de vingertop in het zand en troostte haar vriendin die in shock was. Ondertussen probeerden de Russische vrouw en haar partner te vluchten, maar werden snel gearresteerd door politieagenten in de buurt.

Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!