Ruim 200 leidinggevende posities opgeheven in de strijd om doorstart

~GROTE STAPPEN SNEL THUIS~
( snijden hoog in het bedrijf levert veel op )

BANGKOK:- Thai Airways international maakte in het kader van het doorstart programma bekend ongeveer 240 managementfuncties te hebben geschrapt. De aankondiging komt kort voor het verlopen van de deadline om een drastisch herstel en doorstartplan aan de aandeelhouders voor te leggen

“Het aantal managementposities wordt  van 740 teruggebracht tot ongeveer 500”, verklaarde een zegsman van de luchtvaartmaatschappij en voegde toe, dat deze maatregel sterk aan de effectiviteit zou bijdragen door van 8 naar 5 managementlagen terug te gaan.

De deadline om het hele herstuctureringsplan te presenteren verloopt op 2 Maart. Dan is het woord aan de aandeelhouders of er daadwerkelijk voortgang kan worden geboekt.

Thay Airways biedt werk aan 21.000 medewerkers en gaf aan dat medewerkers bereid zijn gevonden om vrijwillig terug te treden, maar er werd niet bijgezegd om hoeveel mensen dit zou gaan.

“Een dergelijk ingrijpende en diepgaande herstrucureringoperatie kan pas succesvol zijn als alle medewerkers en aandeelhouders zich erin kunnen vinden“ zegt CEO Chansin Treenuchagron.

Wij moedigen uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip, mail uw Olivier B. Bommel even; hij zal u dankbaar zijn..

Informatie en bron
Illustraties: Google
Content: Ollie B. Bommel
Bron: Wochenblitz/Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!