Rouwende Hongaarse weduwe blijkt méér dan 10 jaar illegaal op Koh Samui te wonen

KOH SAMUI:- De immigratiepolitie van Surat Thani heeft een Hongaarse vrouw gearresteerd nadat bij controle bleek dat zij na de dood van haar man meer dan 10 jaar illegaal op het eiland verbleef.

Mevrouw Angelika Edina Balla heeft naar verluidt toegegeven dat ze op 30 november 2009 Thailand was binnengekomen om te reizen voordat haar visum in februari 2010 afliep.

Nadat haar visum was verlopen, verhuisde ze met haar man naar een huurhuis aan het strand in het district Bo Phut en hielp ze hem een ​​bedrijf op het eiland te runnen.

Toen haar man eerder deze kwam te overlijden, controleerden ambtenaren haar paspoort en ontdekten dat ze al 4.165 dagen in Thailand woonde sinds de datum waarop haar visum afliep.

Mevrouw Balla werd gisteren gearresteerd en wordt nu geconfronteerd met een mogelijk levenslang verbod uit het land dat ze meer dan tien jaar thuis noemde.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!