Rondvaartboot clasht met een smak tegen een pilaar in Zuid-Thailand, waarbij 35 mensen gewond raakte

PHUKET:- In totaal zijn 35 mensen gewond geraakt, waaronder Russen, Oekraïners, Kazachstanen, Hong Kong-onderdanen, Chinezen en Thais, nadat een rondvaartboot tegen een pilaar in de haven van Chalong op Phuket, botste. Slechts twee mensen op de boot kwamen er zonder kleerscheuren vanaf.

Het hoofd van het marinekantoor van Phuket, Khun Chayapong Pranit, vertelde dat de rondvaartboot vanaf Phi Phi Island naar de Chalong Pier terugvoer. De boot bevond zich in de buurt van Nan Island toen de aanvaring plaatsvond, dat slechts 500 meter verwijderd is van hun bestemming bij Chalong Pier.

Er waren in totaal 37 mensen op de boot, waarvan 21 Russen, 1 Oekraïens, 9 Kazachstaans, 1 Hong Kong, 1 Chinees en vier Thais.

In een laatste rapportage van de Narenthorn Andaman noodcentrum staat dat in totaal 35 mensen gewond zijn geraakt door het bootongeluk. Twee mensen raakten niet gewond, een Kazachstaanse en een Thaise.

Van die 35 mensen die gewond raakten, hadden 6 mensen ernstige verwondingen opgelopen (4 Russen en 2 Thais), 16 mensen hadden middelmatige verwondingen en 13 mensen hadden lichte verwondingen.

Het marinekantoor bevestigde dat er niemand vermist is bij het incident.

Het incident staat in onderzoek.

Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!