Naakte stel dood aangetroffen in luxe appartementsgebouw in Sri Racha, net onder de rook van Pattaya

SRI RACHA:- Er is afschuw over het lot van een stel dat dood werd aangetroffen in een luxe appartementencomplex. Het tijdstip van overlijden kan meer dan 25 dagen geleden zijn.

Khun Chalermkiat Pinprasert, hoofdrechercheur van de politie van Sri Racha, maakte zojuist publiekelijk bekend dat de avond ervoor de stoffelijke overschotten van twee mensen waren ontdekt in een appartement in een wooncomplex in Sri Racha, Chonburi.

Onmiddellijk nadat het nieuws bekend werd, begonnen verschillende onderzoeksteams, waaronder rechercheurs, forensische wetenschappers van Chonburi en de Sawang Prateep Sri Racha Ambulance Service, hun onderzoek.

Het gruwelijke incident werd ontdekt in 25 verdiepingen tellend appartementsgebouw.

De stoffelijke resten van khun Kanokwan, 26 jaar oud, en khun Nakrob, 33 jaar oud, werden gevonden op de twaalfde verdieping van het gebouw. Kanokwan lag naakt  met schotwonden bij haar slaapkamerdeur.

Niet ver daarvandaan werd het lichaam van meneer Nakrob gevonden, eveneens naakt. Hij was in de rechterwang geschoten.

Een 9 mm pistool had hij nog in zijn hand en lag onder zijn lichaam. In de buurt werden ook drie kogelhulzen gevonden.

Onderzoekers namen foto’s en stelden de kogelhulzen veilig om later als bewijsmateriaal te dienen.

Één voorlopig van de lichamen wees uit dat het paar waarschijnlijk al meer dan 25 dagen dood waren. Bij onderzoek van de plaats delict ontdekten onderzoekers dat de airconditioning en televisie nog aan stonden en dat er flessen bier op de eettafel stonden. Er waren geen aanwijzingen dat het huis was geplunderd of doorzocht.

De moeder van wijlen Khun Nakrob meldde dat ze eerder een telefoontje had gekregen van de advocaat van het complex die haar identiteit als de moeder van Nakrob wilde bevestigen.

Nadat ze had bevestigd dat ze inderdaad de moeder van de Nakrob was, bracht de advocaat haar op de hoogte van de tragische dood van haar zoon en ging ze onmiddellijk naar het appartementsgebouw toe.

Ook de moeder van de overleden vrouw meldde met tranen dat de advocaat haar het tragische nieuws van de dood van haar dochter had gebracht.

Ze wist dat het paar ongeveer 5-6 maanden samen was, maar kende de exacte omstandigheden van de relatie niet.

De recherche gaat er momenteel van uit dat de man eerst de vrouw heeft dood geschoten en daarna zichzelf.

Volgens familieleden en goede vrienden van het stel waren er in het verleden ruzies geweest over een andere vrouw. De familie van de overleden vrouw had geprobeerd haar ervan te weerhouden de man weer te zien, omdat bekend was dat hij een gewelddadig karakter had en haar in het verleden zelfs zo erg had geslagen dat haar arm brak.

Onderzoekers identificeerden twee hoofdzaken als mogelijke oorzaken: conflicten met een andere vrouw en financiële problemen.

Onderzoekers zullen echter verder grondig onderzoek doen om de exacte oorzaak te achterhalen.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!