Rolschaatsen over de Sukhumvit Road in Bangkok kost één Canadees 1.000 baht

BANGKOK:- De politie van Lumpini heeft gisteren een Canadese staatsburger een boete van 1.000 baht opgelegd voor het gebruik van Sukhumvit Road in het centrum van Bangkok als skatebaan.

De 37-jarige Jordan McIver, verscheen afgelopen vrijdag in een TikTok-video terwijl hij zich een weg baande door het verkeer op de drukke weg.

De poster zei dat de video tussen Soi Nana en Soi On Nut, was opgenomen, wat betekent dat de ondernemende McIver 37 baht bespaarde op het Skytrain-tarief.

De politie zag het echter niet zo en de Canadees eindigde met misschien wel het duurste kaartje ooit om de 7 kilometer lange route af te leggen.

Nadat de politie de virale video online had gezien, spoorden de agenten de Canadees op naar een flat in het Lumpini-gebied.

Gisteren werd Mr. McIver naar het politiebureau van Lumpini geroepen, waar hij toegaf de man in de video te zijn.  Ter verdediging zei hij dat hij in Sukhumvit aan het skaten was om te sporten en bezienswaardigheden te bekijken zonder te weten dat het tegen de wet was.  Hij betaalde en beloofde niet meer op de wegen van Bangkok te rolschaatsen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!