Inwoners van Pattaya pikken het niet meer dat de wegwerkzaamheden in hun wijk traag verlopen

PATTAYA:- De ingang van Soi Pornprapanimit 26 op Siam Country Club Road, die leidt naar vijf woonwijken, honderden huizen, waaronder het politiebureau van Nongprue, is sinds april afgesloten voor verkeer.

Twee maanden nadat aannemers begonnen te werken aan een wegwerkzaamhedenproject in Oost-Pattaya, blijven meer dan 500 huishoudens zitten met een omleiding van één rijstrook en terwijl het bestuur van tambon Nongprue niets van zich laat horen.

De woordvoerster van de gemeenschap, Khun Kwanjai Kiewrodpai en andere bewoners van Soi Pornprapanimit 26 op Siam Country Club Road hebben de plaatselijke media opgericht en beschreven  hoe de hoofdweg naar vijf woonwijken, honderden huizen, waaronder het politiebureau van Nongprue, sinds  April voor het verkeer is afgesloten.

Het tambon Nongprue huurde Pasitsupachote Co. in om het drainagesysteem te renoveren en de weg te herstellen voor 162.000 baht, een klus die op 13 april begon en tegen 11 juli klaar had moeten zijn.

In plaats daarvan heeft de aannemer 90% van het werk volbracht en sindsdien met de duimen draait, waardoor de weg gesloten en onafgewerkt bleef, waardoor het herhaaldelijk onder water kwam te staan ​​en onmetelijke overlast en verstoring voor de mensen in het gebied.

Khu. Kwanjai zei dat bewoners talloze keren contact hebben opgenomen met het kanton Nongprue en geen reactie hebben gekregen.  Ze eisten te weten wat er met het project gebeurt en wanneer de weg klaar en heropend zal zijn.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya mail 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: Pattaya mail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!