De kustplaats Pattaya nodigt het publiek uit om het cannabis-festival in het winkelcentrum Central Pattaya te bezoeken 

PATTAYA:- Het cannabisfestival, “CISW Cann Festival 2022”, is vandaag in het winkelcentrum Central Pattaya van start gegaan en duurt tot morgen, 11 september.

Het festival gaat natuurlijk over “cannabis” die zojuist is gelegaliseerd, alleen voor medisch gebruik. Het is mogelijk gemaakt door de medewerking van het winkelcentrum Central Pattaya, dat de organisator, “CISW Green World Company”, genereus de ruimte liet lenen om het evenement te houden.

Het festival richt zich op de medische voordelen van cannabis, met stands “CIEW Cann Expo” en “CISW Hemp Expo” die u gratis cannabisgerelateerde kennis of zakelijke ideeën geven om van toepassing te zijn op uw gezondheid of bedrijf.

Niet alleen kennis die gratis wordt aangeboden, maar ze laten je ook veel eten en drinken proeven dat doorspekt is met cannabis, waarvan gezegd wordt dat u zich niet “high” voelt maar zich wel in de zevende hemel waant.

Het festival wordt op de eerste verdieping van het winkelcentrum Central Pattaya gehouden.

Wees niet schuchter om dit festival te bezoeken, zo verklaarde de burgemeester van Pattaya.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!