Restaurant in Pattaya gesloten vanwege de verkoop van sterke drank

~NIEUWSFLITS~

PATTAYA:- Naar aanleiding van het alcoholverbod in restaurant hebben de autoriteiten van Pattaya 20 mensen gearresteerd voor het nuttigen van alcoholische dranken in een restaurant.

De politie en enkele andere overheidsmedewerkers vielen gisteravond restaurant Sewana binnen wegens het overtreden van het verbod op het verkopen en consumeren van alcohol in restaurants.

De autoriteiten ontdekten dat alcoholische dranken werden bereid in de backoffice van het restaurant en dat glazen van de dranken één voor één aan klanten werden geserveerd.

Het Comité voor overdraagbare ziekten van de provincie Chon Buri staat eten in restaurants tot 23.00 uur toe. Aar verbied de consumptie van alcoholische dranken in dergelijke gebouwen om het Covid19 virus te beteugelen.

Op het politiebureau van Pattaya werden klanten die zich te buiten waren gegaan aan het alcoholverbod aangeklaagd voor illegale bijeenkomst.  De restauranthouder werd vervolgd voor het overtreden van het Comité voor overdraagbare ziekten van de verbodsverordening van Chonburi.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: 77khaoded 

Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: 77khaoded

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!