Het eiland Koh Samet weer opengesteld voor het toerisme

~REGIONIEUWS~

RAYONG:- Koh Samet voor de kust van Rayong is heropend voor bezoekers na drie weken gesloten te zijn geweest.  Het eiland aan de Golf van Thailand is veilig bevonden om te bezoeken en er zijn tal van ziektebestrijdingsmaatregelen genomen, zo vertelde de voorzitter van de Koh Samet Tourism Association aan de Bangkok Post.

Op 27 april gaf de gouverneur van Rayong opdracht om Koh Samet te sluiten voor bezoekers nadat 5 mensen op het eiland positief op Covid19 virus getest waren. De sluiting werd in eerste instantie besteld voor 14 dagen.  Volgens de Rayong Tourism Authority in Thailand zijn er geen recente Covid-19-infecties gemeld op het eiland.

Op het vasteland meldden gezondheidsfunctionarissen van Rayong gisteren nog 10 andere  Covid19 infecties.  Per 1 april meldde de provincie in totaal 831 coronavirus-gerelateerde infecties en 7 doden.

De autoriteiten op het eiland passen standaard ziektebestrijdingsmaatregelen toe, waaronder afstand nemen, mondkapjes dragen, handen wassen, temperatuurcontrole, het testen op Covid19 alsmede het  inchecken met behulp van de mobiele applicatie Mor Chana.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!