Reis voor liefde: De man van Nakhon Nayok trouwt eindelijk met zijn geliefde na een wandeltocht van 1200 km door Thailand

SATUN:- De 52-jarige man liep maar liefst 1.200 kilometer lom zijn liefde te bewijzen, en stapte vandaag op Valentijnsdag eindelijk in het huwelijksbootje met zijn vriendin.

Khun Suthep Lomjit alias  “Maew” geboren in Yasothon, begon zijn trektocht van Nakhon Nayok naar Satun op 14 januari. Zijn doel was om op 14 februari zijn vriendin Thanapa “Yu” Khiaw-on, 56, te bereiken en haar ten huwelijk te vragen.

Het stel had elkaar vijf jaar geleden ontmoet via TikTok, maar precies vandaag op Valentijnsdag was de eerste keer dat ze elkaar persoonlijk ontmoetten.

Het paar omhelsde elkaar voordat ze hun huwelijksakte ondertekenden, tot grote vreugde van hun aanhangers.

Voordat hij zijn nieuwe vrouw ontmoette, werd khun Suthep op het laatste deel van zijn reis – van Satun’s Ban Saphan Wa-kruispunt naar het Thung Wa-districtskantoor – vergezeld door 50 lokale atleten.

Bij aankomst bedankte hij Thanapa voor het feit dat hij hem de kans had gegeven om zijn liefde te bewijzen, eraan toevoegend dat hij alleen “liefde” te geven had.

Olleke Bolleke in de wolken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!