Reddingswerker in Pattaya schrikt zich het rambam nadat een python naast hem ontsnapte en hem in de ogen keek

PATTAYA:- Medewerker van een reddingsdienst liep ernstig hoofdletsel op nadat hij uit de achterbak van een pick-up viel viel en hard met zijn hoofd op de grond terecht kwam, nadat een python die hij had gevangen plotseling ontsnapte.

De Pattaya Emergency Responder Unit werd afgelopen nacht opgebeld om een ​​enorme python te vangen die in de buurt van het Pattaya Park Hotel in Soi 12 in de deelgemeente Nongprue rondkroop.

Het beest van ruim 4 meter lang zat verstopt in een boom toen het reddingsteam arriveerde met bergingsmateriaal. Het team slaagde erin de slang in een kunstmestzak te stoppen en in de achterbak van de pick-up truck deponeren om hem naar een nieuwe leefomgeving te vervoeren, ver weg van de woonwijk. Twee reddingswerkers, onder wie Khun Nikorn Nakprasit, boden zich vrijwillig aan in de achterbak te gaan zitten om over het serpent te waken.

Terwijl de vrachtwagen over Thappraya Road naar Jomtien Second Road reed, ontsnapte de python echter plotseling.

Khun Nikorn schrok zich het rambam, en tuimelde uit de achterbak van de pick-up truck, waarbij hij zijn hoofd lelijk bezeerde en werd door reddingswerkers van Sawang Boriboon met spoed naar het ziekenhuis van Pattaya gebracht.

De python daarentegen is veilig weer vrijgelaten in de natuur.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!