Rangers schoten deze morgen in Noord-Thailand 6 buitenlandse drugssmokkelaars naar het hiernamaals

CHIANG MAI:- Thaise paramilitaire rangers hebben vanmorgen om 3 uur zes drugshandelaren in de bossen van de provincie Chiang Mai nabij de grens met Myanmar. De slachtoffers probeerden ketamine Thailand binnen te smokkelen.

Midden in de nacht in de dichte jungle kruisten Thaise paramilitaire rangers het pad van buitenlandse drugshandelaren in het subdistrict Mon Pin in het Fang-district van Chiang Mai.

 De rangers meldden dat er schoten werden afgevuurd terwijl ze probeerden de drugsdealers te stoppen maar deze schoten onmiddellijk terug, waarbij zes drugsdealers het met hun leven moesten bekopen.

De rangers vroegen om hulp van de Pha Mueang Force van legerregio 3, die tot zonsopgang in het gebied patrouilleerde.

Het leger nam 19 rugzakken vol ketamine met een geschatte straatwaarde van 57 miljoen baht in beslag. Ketamine is een synthetische drug die in Thailand is geclassificeerd als een verdovend middel in categorie II.

Agenten van het politiebureau van Fang, doktoren van het Fang-ziekenhuis en vrijwilligers van de Fang-grenspatrouille sloten zich ook aan bij de operatie om hulp te bieden.

Kort na de zes moorden werden meer schoten gehoord op 200 tot 300 meter afstand, wat leidde tot een nieuwe schietpartij, waarvan de nasleep nog niet bekend is. Het leger heeft patrouilles ingezet om drugshandelaren op te sporen en ze allemaal te arresteren en te vervolgen totdat de hele anti-drugshandeloperatie voorbij is. Er zouden drones naar het gebied worden gebracht om hen te helpen de internationale drugssmokkel te bestrijden.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Noord-Thailand
Bron: The Thaiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!