Russische toeristen zijn naar verluidt van duizenden dollars vanuit hun hotelkluizen in Pattaya berooft

PATTAYA:- Twee Russische toeristen hebben aangifte gedaan bij de politie in verschillende zaken, waarin ze beweerden dat hun geld dat in kluisjes in hun hotel in Pattaya was opgeborgen, verdwenen was.

Het eerste slachtoffer, Mr. Oleg Gipke, kwam om 10 uur aangifte doen op het politiebureau van Pattaya. Hij vertelde de politie dat hij in een hotel in Pattaya verbleef en zijn 5,000 dollar bewaarde in een kluis die door het hotel ter beschikking was gesteld.

De politie van Pattaya houdt de naam van het hotel achter in afwachting van een verder juridisch onderzoek.

Mr. Gipke zei dat hij op 4 januari een onregelmatigheid met de kluis had opgemerkt, hoewel hij de aard van die onregelmatigheid niet omschreef. Vervolgens opende hij de kluis, telde zijn geld en ontdekte dat er ongeveer 1,000 dollar foetsie was. Vervolgens vroeg hij het personeel van het hotel om camerabeelden te controleren, maar werd geweigerd omdat het personeel zei dat hij eerst aangifte moest doen bij de politie. Dit heeft ertoe geleid dat Mr. Gipke die avond zijn klacht bij de politie heeft gemeld.

Een ander vermeende diefstal, bijna identiek aan het incident van de Mr. Gipke, deed zich voor met Mw. Natalina Chernova, een Russische staatsburger.

Ze kwam gisteren ook aangifte doen van haar vermiste contanten op het politiebureau van Pattaya en zei dat haar geld ter waarde van 4,000 dollar uit haar kluisje verdwenen was, waar zij 16,000 dollar had gedeponeerd. Mw. Chernova zei dat ze haar geld in een kluis bewaarde en dat ze in hetzelfde hotel verbleef als Mr. Gipke. De twee slachtoffers kenden elkaar niet, zo meldt een plaatselijke krant.

De incidenten hebben naar verluidt de twee Russische slachtoffers doen verbijsteren, aangezien hun geld spoorloos was verdwenen en slechts een deel ervan was verdwenen. De politie van Pattaya onderzoekt nu camerabeelden van het hotel en informeert bij het personeel naar meer aanwijzingen.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: PattayaNews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!