Racepartijtje van groep jongen binken op de Sukhumvit Road van Pattaya loopt gruwelijk af

PATTAYA:- De meldkamer van de vrijwillige reddingsdienst Sawang Boriboon kreeg gisteravond rond 19:00 uur een melding van een motorongeluk, er zouden enkele zwaargewonden zijn gevallen. Het incident gebeurde op de Sukhumvit Road in het  Nong Pruea-district. 

De medewerkers van de reddingsdienst troffen een motor van het merk Honda Wave motor zonder kenteken aan, op de rechterbaan lag een jeugdig slachtoffer met een verontrustende hoofdwond. Het bleek dat het om de 13-jarige khun Tawan Kham Sri ging. De broeders van Sawang Boriboon reddingsdienst hebben eerste hulp geleverd voordat hij naar het ziekenhuis werd vervoerd.  

Al snel bleek uit het onderzoek dat de jongens met elkaar op de motor over de Sukhumvit Road aan het racen waren geweest. Wat betreft de andere jongens die waren al met de noorderzon gevlogen.

Zij stonden een stuk verder bij een tankstation geparkeerd om te tanken, enkele van hen waren lichtgewond. Getuigen wisten te vertellen dat deze jongens het ongeluk van hun vriend zagen gebeuren, maar stopte niet om te kijken, laat staan te helpen. Wel hadden ze vanaf het parkeerterrein de reddingsdienst Sawang Boriboon gebeld.

De politie van Pattaya is een onderzoek gestart.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!